Vaarroute van 2 uur

Welkom aan boord met koffie, thee en lekkers. Heerlijk varen en genieten van het schip, het kabbelende water, het uitzicht en de sfeer op het water.

Vaarroutes van 3 uur

Vanuit de Eemhaven varen we over de
prachtig meanderende rivier de Eem richting Eemmeer. De tocht voert ons langs de dorpen Soest, Baarn en  Eembrugge, langs mooi natuurgebied. Op de terugweg  kunnen we ofwel in Baarn, ofwel bij de Malebrug in Hoogland een stop maken.

Vaarroutes van 5 uur

Vanuit Amersfoort varen we over de prachtig meanderende rivier de Eem naar het Eemmeer. De
tocht voert ons langs de dorpen Baarn, Eembrugge en Eemnes en langs mooi natuurgebied. In
Eemnes leggen we aan en vandaaruit kan je een wandeling maken en het dorpje bezichtigen. Daarna
varen we weer terug en kunnen we ofwel in Baarn, ofwel bij de Malebrug in Amersfoort een stop
maken.

Dagvaarten

De dagtochten voeren naar Spakenburg, Huizen, Almere Haven of eiland De Doode Hond. Over het Eemmeer varen we bijvoorbeeld naar Spakenburg, waar we in de haven van het pittoreske Spakenburg afmeren. In de haven is ook de oude Botterwerf gevestigd, aan de haven meerdere kleine musea en  in Spakenburg lopen nog enkele vrouwen in traditionele klederdracht. Op zaterdag is er weekmarkt, vlakbij de haven. In Spakenburg is er tijd om rond te wandelen.

Vaart met diner

Vanuit de Eemhaven varen we over de prachtig meanderende rivier de Eem richting Eemmeer. De tocht voert ons langs de dorpen Soest, Baarn en Eembrugge en langs mooi natuurgebied.

In de salon kan gedineerd worden. Aan tafel heeft men goed uitzicht op buiten. De salon is eventueel verwarmd. Een lopend buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Dat geeft de vrijheid om ofwel in de salon te eten, op het overdekte achterdek of zelfs op het riante voordek.