Vaarroute van 2 uur

Welkom aan boord met koffie, thee en lekkers. Heerlijk varen en genieten van het schip, het kabbelende water, het uitzicht en de sfeer op het water.

Vaarroutes van 3 uur

Vanuit de Eemhaven varen we over de
prachtig meanderende rivier de Eem richting Eemmeer. De tocht voert ons langs de dorpen Baarn, Eembrugge en Eemdijk en langs mooi natuurgebied. In Eemdijk leggen we aan en vandaaruit kan je een wandeling maken en het dorpje bezichtigen. Daarna varen we weer terug en kunnen we ofwel in Baarn, ofwel bij de Malebrug in Amersfoort een stop maken.

Vaarroutes van 5 uur

Vanuit Amersfoort varen we over de prachtig meanderende rivier de Eem naar het Eemmeer. De
tocht voert ons langs de dorpen Baarn, Eembrugge en Eemnes en langs mooi natuurgebied. In
Eemnes leggen we aan en vandaaruit kan je een wandeling maken en het dorpje bezichtigen. Daarna
varen we weer terug en kunnen we ofwel in Baarn, ofwel bij de Malebrug in Amersfoort een stop
maken.

Dagvaarten

Over het Eemmeer varen we naar Spakenburg, waar we in de haven van het pittoreske Spakenburg afmeren. In de haven is ook de oude Botterwerf gevestigd, aan de haven meerdere kleine musea en  in Spakenburg lopen nog enkele vrouwen in traditionele klederdracht. Op zaterdag is er weekmarkt, vlakbij de haven. In Spakenburg is er tijd om rond te wandelen.

Vaart met diner

Vanuit de Grote Melm varen we richting Amersfoort. De opstap is om 16.00 uur, in november wordt het vroeger donker, maar in het licht varen we Amersfoort via het water binnen en dat is toch een heel andere belevenis dan via de weg. In Amersfoort keren we om en varen in de schemering weer naar het Noorden. Bij de fietsbrug en gemaal Malesluis leggen we aan en wordt de tafel gedekt terwijl de gasten even de benen strekken. In de salon wordt een diner geserveerd bestaande uit drie gangen. Na afloop varen we terug naar de Grote Melm, waar we rond 21.00 uur weer zijn.