Schuitje varen, theetje drinken

Kom heerlijke thee proeven en drinken op de Bolivar.

Met Theesommelier Karin Kamman gooien we de trossen los bij het Eye Filmmuseum of de Zouthaven. We varen langs o.a. Java eiland, het scheepvaartmuseum, het entrepotdok. Het gebied waar vroeger de VOC schepen de eerste thee uit ‘de Oost’ aan land brachten.

Hoe toepasselijk is het dan om tijdens deze mooie rondvaart te genieten van prachtige theeën, ter plekke gezet door Theesommelier Karin Kamman. Proef de verschillen tussen de theesoorten en ontdek hoe mooi te combineren is met bijvoorbeeld kaas.

Zaterdag 5 juni 2021: Twee rondvaarttochten – Kies uit Thee met taart of Thee met kaasfondue

Aan deze unieke rondvaart door Amsterdam, gecombineerd met een theeproeverij waarbij de inwendige mens ook nog eens goed verzorgd wordt kun je deelnemen! Op  zaterdag 5 juni 2021 kun je kiezen uit twee vaarten ‘Schuitjevaren – Theetjedrinken’.
En vind je het lastig kiezen? Dan ga je toch twee keer mee!

Ochtendvaart: Thee met taart

In de ochtend kun je genieten van een uitgebreide theeproeverij met allerlei lekkernijen daarbij. Theesommelier Karin Kamman geeft uitleg over de theeën die je proeft maar natuurlijk heb je ook alle gelegenheid om te genieten van het uitzicht wat aan je voorbij glijdt.

Middagvaart: Thee met kaasfondue

In de middag wordt de theeproeverij gecombineerd met een heerlijke kaasfondue in een gezellige ‘tea for two’ setting. Ontdek hoe heerlijk het is om groene of zwarte thee bij kaasfondue te drinken! Natuurlijk kun je ook uitgebreid vergelijken en je favoriete combinatie kiezen.

Programma en kosten

Ochtendvaart

  • Vertrek Eye Filmmuseum of Zouthaven, Amsterdam
  • Van 10.00 – 13.00 uur
  • 9 personen
  • Proeven van 5 theesoorten met daarbij taart, chocolade en andere lekkernijen.
  • Kosten all-in € 49,50 p.p.

Middagvaart

  • Vertrek Eye Filmmuseum of Zouthaven, Amsterdam
  • Van 14.00 – 17.00 uur
  • 9 personen
  • Proeven van 5 theesoorten geserveerd bij kaasfondue
  • Kosten all-in € 62,50 p.p.

Inschrijven

We hebben voor beide vaarten slechts ruimte voor 9 personen en vol=vol. Dus zorg dat je erbij bent en schrijf je snel in!
Je staat op de voorlopige lijst zodra je aanmelding ontvangen is en je ontvangt dan een bevestiging en de factuur.
Na betaling van de factuur is je inschrijving definitief.

N.B. Mocht deze rondvaart/proeverij geannuleerd moeten worden door aangescherpte Corona-maatregelen dan zal het al betaalde bedrag uiteraard volledig gecrediteerd worden.

Santhee