Varen en tekenen met Gertrude Steenbeek. Vrijdag 26 april.

Zin in een tekenavontuur op het water?

Op vrijdag 26 april vaart de Bolivar vanaf de Eemhaven in Amersfoort naar oorden in de omgeving om te ontdekken en te tekenen! Bovendien zit de boot zelf ook tjokvol tekenwaardige zaken. En word je verwend met koffie en thee en lekker eten… Ga je mee op reis?

Reizen en tekenen gaan erg goed samen. De herinneringen, geuren en zelfs emoties van de dag gaan ‘aan je tekening hangen’. Daag jezelf uit en leg je bootreis vast in lijnen en kleur. En raak geïnspireerd door je medereisgenoten!

Voor wie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die heel graag wil tekenen en daarmee wil experimenteren. Je krijgt allerlei manieren, tips en trucs aangereikt om je omgeving vast te leggen. Daarbij ligt de nadruk op met plezier en lekker los tekenen. Het maakt niet uit of je een beginner bent of meer ervaren.

Gertrude Steenbeek geeft deze 1- daagse workshop aan boord. Ze is kunstenares, illustrator en creatieveling. Maakster van vrolijke collageschilderijen en kleurrijk abstract werk in acryl. Auteur van GRATIS e-book “Hoe kom je aan inspiratie?” “10 ideeën voor je schetsdagboek”. Te downloaden via deze link

Kosten

De kosten voor deze varende dagworkshop zijn €147,=. Dit is inclusief koffie/thee en lekkers, een uitgebreide lunch en in de namiddag verse soep met warm stokbrood. Tevens zijn een schetsboek en fineliner inbegrepen.

Datum:                Vrijdag 26 april 2024

Tijd:                    10.00 – 17.30 uur

Opstapplaats:    Eemhaven

Kosten:              € 147,00